Het probleem met problemen is dat het probleem het probleem vaak niet is.

Het leven is een aaneenschakeling van problemen. Deze constatering is voor veel mensen waarschijnlijk een probleem op zich.

Het klinkt zo negatief. Het leven bestaat toch vooral uit uitdagingen, kansen en mogelijkheden? Dit is een van de problemen met problemen: we vechten er tegen, vluchten ervoor of verstijven bij het idee van het hebben van een probleem. Juist daardoor worden problemen letterlijk breinbrekers. Halve of verkeerde oplossingen wisselen het probleem alleen maar in voor grotere problemen. Dat moet ANDERS.

Hoe ANDERS werkt behandelen we in deze workshop. Een middag vol verrassende inzichten, puzzeltjes en andere problemen.

 

Duur: 3 uur

Kosten: € 50,- excl. BTW. Je krijgt mijn boek “Het probleem met problemen” (t.w.v. €23,50) gratis mee aan het einde van de workshop!

Wanneer: 

Op dit moment zijn er geen losse workshops gepland. In-company is natuurlijk op aanvraag mogelijk. Hou de site in de gaten voor nieuwe data.

De workshop bij jou in de organisatie? Ideaal voor een managementdag, de kick-off van een project, als onderdeel van een teamdag of gewoon zomaar om een leuke en informatie activiteit te hebben! Vul onderstaand formulier in.

Locatie: Rotterdam (n.n.t.b.)

Aantal deelnemers: Min. aantal deelnemers 10 – Max. aantal deelnemers 20

 


Deze workshop speciaal voor jouw team of organisatie? Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave.