Selecteer een pagina

Workshop: Het probleem met problemen

Het probleem met problemen is dat het probleem het probleem vaak niet is.

Het leven is een aaneenschakeling van problemen. Deze constatering is voor veel mensen waarschijnlijk een probleem op zich.

Het klinkt zo negatief. We willen een leven van uitdagingen, kansen en mogelijkheden. Problemen kunnen we juist niet gebruiken.

Dit is één van de problemen met problemen: we vechten er tegen, vluchten ervoor of verstijven bij het idee van het hebben van een probleem. Juist daardoor worden problemen letterlijk breinbrekers. Halve of verkeerde oplossingen wisselen het probleem alleen maar in voor grotere problemen. Dat moet ANDERS.

Hoe ANDERS werkt behandelen we in deze workshop. Een middag vol verrassende inzichten, puzzeltjes en andere problemen.

Duur: 3 uur

Kosten: € 50,- excl. BTW. Je krijgt mijn boek “Het probleem met problemen” (t.w.v. €23,50) gratis mee aan het einde van de workshop!

Wanneer:

Op dit moment zijn er geen losse workshops gepland. Incompany is natuurlijk op aanvraag mogelijk. Hou de site in de gaten voor nieuwe data.

Deze workshop in jouw organisatie? Ideaal voor een managementdag, de kick-off van een project, als onderdeel van een teamdag of gewoon zomaar om een leuke en informatieve activiteit te hebben! Vul onderstaand formulier in.

Locatie: Rotterdam (n.n.t.b.) of incompany

Aantal deelnemers: Min. aantal deelnemers 10 – Max. aantal deelnemers 20

Schrijf je in